PRODUCTS FOR      CHICKEN & KICKHERN   

Organic chickpeas with rosemary 80g

Ingredients: Organic chickpea flour, organic sunflower seeds, organic rosemary 1%, organic thyme, organic parsley, organic oregano, crystal salt.

Nutritional content

Organic chickpeas with garlic 80g

Ingredients: Organic chickpea flour, organic sunflower seeds, organic garlic granules 1.8%, organic parsley, organic lemon pepper, crystal salt.

Nutritional content

Kikhernekeksi hampunsiemenillä 80 g

“Krippu” klassinen versio - kikhernekeksi hampunsiemenillä, joka on mahtava vaihtoehto leivälle, riisi- tai maissikakuille ja korppuleiville. Tässä näkkileivässä on runsaasti proteiinia (25%) ja kuitua (13%). Näkkileipä on tehty illman lisättyä öljyä.

Ainesosat: Kikhernejauho, pellavansiemen, auringonkukan siemenet, hampun siemenet (1%), kumina, suola, oregano, pippurisekoitus.

Ravintosisältö

Chickpea stick with hemp seeds 40 g

Chickpea sticks are helpful in situations where you need something to snack on right away, it’s a tasty and healthy alternative to savory snacks like chips and crackers. 

Ingredients:  Chickpea flour, flaxseed, sunflower seeds, hemp seeds (1%), cumin, salt, oregano, pepper mix.

Nutritional content

Kikhernekeksi punajuuri & chili   80 g

Tulisempien makujen ystävät voivat kokeilla “Krippu” kikhernekeksit punajuurella ja chilillä, joissa on paljon proteiinia (27%) ja kuitua (14%).

Ainesosat: Kikhernejauho, pellavansiemen, auringonkukan siemenet, punajuurijauho (1%), kumina, suola, oregano, pippurisekoitus, chili (1%).


Ravintosisältö

Kikhernetikku punajuuri & chili  40g

Se on terveellinen, miedosti tulinen välipala, jota voi helposti ottaa mukaan. Tuotteessa on paljon proteiinia ja kuitua, jotka auttavat sammuttamaan nälän nopeasti.

Ainesosat: Kikhernejauho, pellavansiemen, auringonkukan siemenet, punajuurijauho (1%), kumina, suola, oregano, pippurisekoitus, chili (1%).

Ravintosisältö

Kikhernekeksi sipuli 80 g

Krippu Kikhernekeksi sipuli

“Krippu” terveellinen  kikherne- ja sipulikeksi mukavalla sipulimaulla, jota täydentää runsas maustevalikoima. Sipulikekseissä on  22% proteiinia ja 13% kuitua. Lisäksi: kun olet syönyt “Krippu” sipulikeksin, et tuoksu sipulille! 

Ainesosat: Kikhernejauho, pellavansiemen, auringonkukan siemenet, sipulijauhe 3%, suola, pippurisekoitus, tilli, oregano, kurkuma.


Ravintosisältö

Kikhernekeksi tomaatti 80 g

Kikherne- ja tomaattikeksi on luotu niitä varten, jotka pitävät kuivatun tomaatin mausta. Runsas makujen valikoima, joka sulaa kielellä! Tomaattikekseillä "Krippu" on korkea ravintoarvo, koska ne sisältävät 22% proteiinia ja 16% kuitua.

Ainesosat: Kikhernejauho, perunatärkkelys, tomaattisuikaleita (3%), auringonkukan siemenet, pellavansiemenet, suola, basilika, timjami, oregano, pippurisekoitus.